Sommartider på UI

UI:s kundtjänst har sommartider från 8 juli till och med 11 augusti. Under denna period är telefonväxeln stängd och svar från info@ui.se kan dröja. Ingen leverans av fysiska produkter sker, och leveranstiden för fakturaköp är längre. Digitala produkter och tjänster betalade med kort levereras som vanligt. UI:s presstjänst har sommarstängt från 13 juli till och med 4 augusti. Läs mer här.

Gymnasiedag: Hur jobbar Sida med att förbättra jämställdheten i världen?

Gymnasiedag: Hur jobbar Sida med att förbättra jämställdheten i världen?

Eva Johansson, Sida, föreläser om hur jobbar Sida med att förbättra jämställdheten i världen under UI:s gymnasiedag 31 maj 2018.

Utrikespolitiska institutet (UI) anordnar halvdagar för grupper av gymnasister som är speciellt intresserade av utrikespolitik. Under dagen beskriver och förklarar vi komplicerade konflikter i världen och tittar närmare på hur Sveriges arbete med internationellt utvecklingsarbete ser ut.

Under dagen beskriver och förklarar vi komplicerade konflikter i världen och tittar närmare på hur Sveriges arbete med internationellt utvecklingsarbete ser ut. Målet är att öka förståelsen och intresset för de förutsättningar som gäller för aktörers och staters agerande.

Gymnasiedagarna arrangeras i samarbete med Sida.

Varukorg

Totalt 0